MAINOS

Risto Ojanen palasi seudun mediakenttään

Uutiset

Samuli Kinnari

SHOP

Sastamalassa, Huittisissa ja Punkalaitumella on alkanut ilmestyä uusi ilmaisjakelulehti SHOP. Lehden vastaava toimittaja on Risto Ojanen. Hän työskenteli 2000-luvun alkuvuosina Tyrvään Sanomien päätoimittajana ja viimeksi Satakunnan taidetoimikunnan pääsihteerinä. Torstaina jaetussa SHOP-lehden ensimmäisessä numerossa on muun muassa Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmajohtaja Panu Rajalan haastattelu. Lehden painos on yli 20 000 kappaletta ja sen on määrä jatkossa ilmestyä kerran kuukaudessa. SHOP-lehteä kustantaa sastamalalaisen Pauli Sahan graafisen suunnittelun toimisto.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top