MAINOS

Seurantaloille korjausrahaa Pirkanmaalle ja Satakuntaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Kotiseutuliitto on jakanut seurantalojen korjausavustuksia.

Sastamalasta Illon Kyläseura sai avustusta 3 000 euroa ja Kutalan Nuorisoseura 2 000 euroa. Punkalaitumelta Kanteenmaan Veljeys Nuorisoseura sai 5 000 euroa ja Punkalaitumen Työväenyhdistys 15 000 euroa. Ikaalisten Wanhan Kauppalan Kotiseutuyhdistys Oma Tupa sai 4 000 euroa ja Riitialan Työväenyhdistys 10 0000 euroa. Pirkanmaalle avustusta jaettiin yhteensä 136 500 euroa.

Satakunnasta avustusta saivat Eurasta Kiukaisten Seurojentaloyhdistys 8 000 euroa ja Kotiseutuyhdistys Euran Pirtti 5 000 euroa. Köyliön Sosialidemokraatit sai 3 500 euroa ja MTK Köyliö 5 000 euroa. Yhteensä avustusta Satakuntaan tuli 21 500 euroa.

Kaikkiaan seurantalojen korjausavustuksia jaettiin 1,7 miljoonaa euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on antanut jakamisen Suomen Kotiseutuliiton tehtäväksi.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top