ILMOITUS

Valtuustot koolla – Ovet käyvät

Uutiset

Samuli Kinnari

Maanantaina on valtuustopäivä Sastamalassa sekä naapureissa Kokemäellä, Nokialla ja Urjalassa.

Sastamalan kaupunginvaltuuston esityslistalla on muun muassa teknisen johtajan valitseminen. Kaupunginhallitus esittää haastatteluryhmän esityksen mukaisesti, että virkaan valitaan kaavoituspäällikkö, arkkitehti Jorma Tuomisto.

Naapurissa Kokemäellä vaihtuu yksi valtuutettu. Kokoomuksen Juha Miettinen on pyytänyt eroa paikkakunnalta muuton vuoksi. Tilalle nousee ensimmäinen varavaltuutettu Pilvi-Sisko Godin.

Nokian kaupunginvaltuuston on määrä myöntää ero kaupunginjohtaja Tapani Mattilalle. Myös valtuuston asettaman tilapäisen valiokunnan työ päättyy. Valiokunta perustettiin helmikuussa arvioimaan kaupunginjohtaja Mattilan luottamusta. Se ehti kokoontua kerran ennen kuin kaupunginjohtaja jätti irtisanoutumisilmoituksen.

Urjalan kunnanvaltuuston esityslistalla on eron myöntäminen kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Lellalle (ps). Julkisuudessa on esillä ollut Lellan pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta saama ehdollinen vankeusrangaistus. Hän jätti eroilmoituksen viime maanantaina.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top