MAINOS

Satonen: Alkanut valtuustokausi ehkä sairaanhoitopiirin vaikein koskaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Arto Satonen

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtajana jatkava kansanedustaja Arto Satonen (kok.) pitää alkanutta valtuustokautta ehkä sairaanhoitopiirin kaikkien aikojen vaikeimpana. Uutta valtuustoa haastavat yleinen taloustilanne, väestön ikääntymisestä johtuva palvelutarve ja lääketieteen talouskasvua nopeampi kehittyminen.

“Talouden tasapainottaminen edellyttää toimia myös sairaanhoitopiirissä, koska omistajakuntien maksukyky on rajallinen. Oma haasteensa on toteuttaa säästöt hyvässä yhteistyössä henkilöstöjärjestöjen kanssa, kun samalla on pidettävä huoli hyvästä työnantajakuvasta. Terveydenhuollossa on työntekijöiden markkinat”, Arto Satonen sanoi valtuustossa.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto oli maanantaina koolla ensimmäisen kerran. Vammalan aluesairaalan johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin sastamalalainen Pauli Pietilä (kesk.).

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top