ILMOITUS

Moraali puhuttaa Vanhan kirjallisuuden päivillä

Uutiset

Samuli Kinnari

Ensi kesänä Vanhan kirjallisuuden päivillä Sastamalassa pureudutaan moraaliin.

“Kirjallisuus luo ja kyseenalaistaa arvoja. Olisiko meillä mitään moraalisia mittapuita ilman kirjoitettua sanaa?” kysyy ohjelmajohtaja Panu Rajala. Vanhan kirjallisuuden päivillä moraalia käsitellään laaja-alaisesti poliittisen, uskonnollisen ja eri aatevirtausten kirjallisuuden näkökulmasta. Unohdeta ei perimmäistäkään kysymystä, eli mitä moraali tarkoittaa.

Vanhan kirjallisuuden päivien keskustelujen ja seminaarien nimiä ovat muun muassa Seela Sella, Matti Apunen, Katja Kettu, Pekka Hiltunen, Yrsa Stenius, Riikka Kämppi, Tarmo Kunnas, Kari Enqvist, Jaakko Hämeen-Anttila, Kari Kuula, Timo Laaninen, Lasse Lehtinen, Sanna Ukkola ja Jussi Lähde.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top