ILMOITUS

Sastamalassa ruoan tuhlausta vastaan ja tuunauksen puolesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Nuukuusviikkoa. Sen tiimoilta Sastamalan Opiston nuukuuspiiriläiset järjestävät yhdessä Kuluttajatutkan kanssa kotitalouksien ruoan haaskaamiseen pureutuvan tempauksen.

Nuukuuspiiriläiset päätyivät valitsemaan tempauksensa aiheeksi ruoan haaskaamisen, sillä se koettiin erityisen ajankohtaiseksi ja kaikkia ihmisiä koskettavaksi. “Yksi valintaan vaikuttava tekijä oli myös se, kuinka ryhmä itse hämmästyi tutkiessaan haaskuun menevän ruoan määrää kuvaavia suuria lukuja”, kertoo teeman taustoista Elina Hituri Nuukuuspiiristä.

Tempauksessa voi esimerkiksi selvittää, kuinka kallista ruoan tuhlaus on ja saada vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen. Lisäksi nuukuuspiiriläiset antavat arkiruoan tuunausvinkkejä. Nuukuuspiiriläiset tempaisevat Sastamalan S-marketissa tiistaina kello 14-18.

Nuukuusviikon perusajatuksena on luonnonvarojen säästäväisemmän käytön edistäminen sekä jätteiden synnyn ehkäiseminen.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top