MAINOS

Vallittu: “Kemira näyttää nyt surkeaa esimerkkiä”

Uutiset

Samuli Kinnari

Teollisuusalojen ammattiliiton puheenjohtaja Timo Vallittu

Teollisuusalojen ammattiliiton puheenjohtaja Timo Vallittu.

Kemira ilmoitti tällä viikolla suunnittelevansa palvelukeskuksen perustamista Gdanskiin Puolaan. Sastamalan toimipaikalla tämä mahdollisesti tietää yli kahdenkymmenen työpaikan menestystä. Vaasan tehtaansa yhtiö aikoo sulkea vuoden loppuun mennessä.

Teollisuusalojen ammattiliitto TEAM arvostelee Kemiran toimintaa. Puheenjohtaja Timo Vallittu muistuttaa, että hallitus antoi kehysriihessään elinkeinoelämälle suuren verohelpotuksen.

“Ratkaisuun liittyi voimakas toive investoinneista Suomeen ja ajatus paremmasta työllisyydestä. Kemira on osittain valtionyhtiö. Jos ei edes yhtiö, jossa on merkittävä valtio-omistus, halua kulkea hallituksen viitoittamaa tietä niin, mitä sitten tulevat tekemään täysin yksityisomistuksessa olevat yhtiöt”, Timo Vallittu kysyy.

Teollisuusalojen ammattiliiton mielestä Suomen johtavien yhtiöiden pitäisi näyttää esimerkkiä siitä, että Suomeen uskotaan. “Kemira näyttää nyt surkeaa esimerkkiä eikä näytä vähääkään piittaavan hallituksen työllisyys- ja investointitavoitteista”, Vallittu sanoo.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top