Punkalaitumen kolari vaati kuolonuhrin

Uutiset

Samuli Kinnari

Punkalaitumella Lauttakyläntiellä tänään aamupäivällä sattuneessa kahden henkilöauton nokkakolarissa osallisena ollut kuljettaja on menehtynyt.

Huittisten suunnasta tullut henkilöauto oli tuntemattomasta syystä ajautunut kulkusuunnassaan vasemmalle kaistalle törmäten Punkalaitumen keskustan suunnasta ajaneen henkilöauton etuosaan. Poliisi pitää yhtenä mahdollisuutena, että syynä vastaantulijoiden kaistalle ajautumiseen olisi ollut sairauskohtaus.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Punkalaitumen suunnasta tulleen auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat. Heidät vietiin ensiapuun samaan hoitoa onnettomuudessa tulleisiin vammoihin. Tapahtumapaikalla on kuudenkympin nopeusrajoitus.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top