Vähemmällä rahalla vähemmän pikeä pintaan

Uutiset

Kesän päällystystyöt ovat alkamassa Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Tänä vuonna teiden päällystämiseen on käytettävissä noin kymmenen prosenttia vähemmän rahaa kuin viime vuonna. Päällystettävien tiekilometrien määrä putoaa noin 50:llä.

Kesän päällystystyöt ovat alkamassa Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Tänä vuonna teiden päällystämiseen on käytettävissä noin 12 miljoonaa euroa. Se on kymmenisen prosenttia vähemmän kuin viime vuonna. Myös kustannukset ovat nousseet. Päällystettävien teiden määrä jääkin noin 250 kilometriin, kun viime vuonna päällystettiin noin 300 kilometriä.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat