ILMOITUS

Maksuton kesäbussilinja ei mahdu Sastamalan raameihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunki on kuntalaisaloitteen pohjalta selvittänyt maksuttoman joukkoliikenteen järjestämistä kesäisin.

Aloitteen jätti Antti Salminen. Hän ehdotti, että tästä vuodesta alkaen Sastamalaan perustetaan koulujen kesälomien ajaksi maksuton joukkoliikennelinja keskustan, Vammalan rautatieaseman, Tyrvään Pyhän Olavin kirkon, Karkun ja Ellivuoren välille. Bussi kulkisi yhteen suuntaan 4-7 kertaa päivässä kahden tunnin vuorovälillä.

Kaupunki on selvittänyt asiaa ja toteaa, että Salmisen kuntalaisaloitteessa esittämää maksutonta kesäaikaista joukkoliikennettä ei ole mahdollista sisällyttää tämän vuoden talousarvioon. Kaupungin talouden tasapainotusvalmistelut eivät myöskään näytä mahdollistavan asian viemistä esitettyyn suuntaan.

Esitys kaupunginhallitukselle on, että kuntalaisaloitteessa esitettyä maksutonta joukkoliikennettä kesiksi ei ole mahdollista toteuttaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top