Sastamalan seurakunta mukana Kokemäenjoki-päivissä

Uutiset

Kokemäenjoki-päiviä vietetään perjantaista sunnuntaihin. Sastamalan seurakunta järjestää tapahtumia kaikkina päivinä.

Perjantaina kello 19.30 Sastamalan Pyhän Marian kirkossa on Soli Deo Gloria -musiikkileirin konsertti.

Lauantaina kello 18 Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa esiintyvät Trio Albrekt, Pirkko Käkelä-Hellman ja  Jan Lindberg teemalla “Gregorianan rääppiäiset -kesäillan barokkisäveliä”.

Sunnuntaina kello 13 Keikyän kyläseuran rannassa pastori  Herranen toimittaa jumalanpalveluksen. Päätteeksi kahvitellaan ja myytävänä on pyttipannua lähetyksen hyväksi. Rantaan voit tulla vaikka veneellä. Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa alkaa samaan aikaan kansanlaulukirkko. Satakunnan kansanmusiikkiyhdistyksen pelimannit spelaavat ja mama  Auli saarnaa. Kansanlaulukirkkoon voi pukeutua kansallispukuun. Kahvetta ja kastettavaa kannattaa myös ottaa kassiin, sillä jumalanpalveluksen jälkeen kahvitellaan omin eväin. Kello 17 Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa on pieni hartaushetki, jonka toimittaa  Reijo Ylimys. Kello 19 Sastamalan Pyhän Marian kirkossa Sävel Sastamalan konsertissa esiintyvät  Oskari Nokso-Koivisto ja  Marko Hilpo .

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top