Valtuuston kokouksia ei aleta kuvata Huittisissa

Uutiset

Avatar photo

Huittisten kaupunginhallitus päätti äänin 5-4, ettei valtuuston kokouksia lähetetä nettitelevisiossa.

Huittisten kaupunginhallitus äänesti valtuuston kokousten taltioinnista.

Hallitus päätti luvuin 5-4, että valtuuston kokousten taltiointia ei toteuteta siitä aiheutuvien lisäkustannusten vuoksi.

Keskustelun aikana Pekka Kankaanpää (vas.) esitti Aila Hännisen (sd.) jaSimo Riuttamäen (ps.) kannattamana, että valtuuston kokousten taltiointi toteutetaan. Äänestyksessä he saivat tuekseen Susanna Visurin (ps.). Kaupunginjohtajan esitystä kannattivat Aimo Lepistö (kesk.), Outi Kontio (kok.), Jari Maine (kok.), Asko Ritakallio (kesk.) ja Helena Manninen (kesk.).

Kokousten taltioimisen laskettiin maksavan toteutustavasta riippuen vuodessa parista-kolmesta tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon. Kokousten taltiointia esitti valtuustoaloitteella vasemmistoliiton valtuustoryhmä.

Kaupunginvaltuuston kokouksista tiedotetaan Huittisissa jatkossakin laittamalla päätökset äänestystuloksineen välittömästi kokousten jälkeen kaupungin kotisivuille.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat