Äetsäläisten ja mouhijärveläisten säästöterveiset puidaan syksyn talousriihessä

Uutiset

Sastamalan kaupunki on saanut entisen Äetsän suunnalta ja Mouhijärveltä säästösuunnitelmista huolestuneita terveisiä.

Keikyän Sitoutumattomat eläkeläiset, Eläkeliiton Äetsän Yhdistys ja Keikyän VPK:n veteraanit osoittivat Sastamalan kaupunginhallitukselle ja valtuustolle julkilausuman kesäkuussa. Yhdistykset keskustelivat kaupungin säästösuunnitelmista.

Heinäkuussa Mouhijärvellä Uotsolan Asukasyhdistys järjesti kansalaiskeskustelun. Pohjois-Sastamalassa on huoli Mouhijärven terveysaseman yhteyteen suunnitellun tehostetun palveluasumisen yksikön toteutumisesta.

Sastamalan kaupunginhallitus merkitsi entisen Äetsän suunnalta saamansa julkilausuman ja Mouhijärveltä tulleen muistion tiedoksi. Hallitus päätti, että niissä tarkoitetut asiat käsitellään talousarvion ja taloussuunnitelman yhteydessä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top