Kokemäki harkitsee harkinnanvaraista

Uutiset

Maanantain kokouksessaan Kokemäen kaupunginhallitus käsittelee esitystä 950 000 euron harkinnanvaraisen valtionosuuden korotuksen hakemisesta.

Maanantain kokouksessaan Kokemäen kaupunginhallitus käsittelee harkinnanvaraisen valtionosuuden korotuksen hakemista. Kaupunginjohtaja Markus Ojakoski esittää, että kaupunginhallitus päättää hakea valtiovarainministeriöltä Kokemäen kaupungille 950 000 euron suuruista harkinnanvaraisen valtionosuuden korotusta.

Kuntien harkinnanvaraisten valtionosuuksien korotuksesta päättää valtiovarainministeriön esityksestä valtioneuvosto. Käytettävissä on enintään 20 miljoonaa euroa. Hakuaika päättyy 2. syyskuuta ja myönnetyt korotukset maksetaan kuluvan vuoden loppuun mennessä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat