MAINOS

Huittisten hallitus vähällä ottaa päivystyspäätöksen käsittelyynsä

Uutiset

Samuli Kinnari

Maanantai-iltana kokoontunut Huittisten kaupunginhallitus oli vähällä ottaa käsittelyynsä perusturvalautakunnan päätöksen terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppupäivystyksen lopettamisesta. Hallitus päätti äänin 5-4 olla käyttämättä otto-oikeutta.

Keskustelun kuluessa Simo Riuttamäki (ps.) esitti Pekka Kankaanpään (vas.) ja Susanna Visurin (ps.) kannattamana, että kaupunginhallitus käyttää otto-oikeuttaan perusturvalautakunnan pykälään koskien terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppupäivystyksen lopettamista.

Äänestyksessä kaupunginjohtajan ehdotusta kannattivat Aimo Lepistö (kesk.), Outi Kontio (kok.), Jari Maine (kok.), Asko Ritakallio (kesk.) ja Helena Manninen (kesk.). Simo Riuttamäen esitystä kannatti Riuttamäen, Kankaanpään ja Visurin lisäksi Aila Hänninen (sd.).

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top