Huittisten hallitus vähällä ottaa päivystyspäätöksen käsittelyynsä

Uutiset

Maanantai-iltana kokoontunut Huittisten kaupunginhallitus oli vähällä ottaa käsittelyynsä perusturvalautakunnan päätöksen terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppupäivystyksen lopettamisesta. Hallitus päätti äänin 5-4 olla käyttämättä otto-oikeutta.

Maanantai-iltana kokoontunut Huittisten kaupunginhallitus oli vähällä ottaa käsittelyynsä perusturvalautakunnan päätöksen terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppupäivystyksen lopettamisesta. Hallitus päätti äänin 5-4 olla käyttämättä otto-oikeutta.

Keskustelun kuluessa Simo Riuttamäki (ps.) esitti Pekka Kankaanpään (vas.) ja Susanna Visurin (ps.) kannattamana, että kaupunginhallitus käyttää otto-oikeuttaan perusturvalautakunnan pykälään koskien terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppupäivystyksen lopettamista.

Äänestyksessä kaupunginjohtajan ehdotusta kannattivat Aimo Lepistö (kesk.), Outi Kontio (kok.), Jari Maine (kok.), Asko Ritakallio (kesk.) ja Helena Manninen (kesk.). Simo Riuttamäen esitystä kannatti Riuttamäen, Kankaanpään ja Visurin lisäksi Aila Hänninen (sd.).

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat