Kyllöselle postia Huittisista

Uutiset

Huittisten kaupungin edustajat luovuttivat keskiviikkona Huittisissa kirjelmän edelleen luovutettavaksi liikenneministeri Merja Kyllöselle.

Kirjelmä koskee Vampulan Tanokkaantien, Säkylän, Köyliön ja Huittisten välisen maantien 212 sekä valtatiellä 12 Huittisten ja Sastamalan välin parantamista. Kaupunki myös vetoaa, että Huittinen säilytettäisiin ajokoepaikkakuntana. Lisäksi Huittinen toivoo elvytysrahaa korjausrakentamiseen, koska kolme koulurakennusta on käyttökiellossa sisäilmaongelmien vuoksi.

Huittisten kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jukka Tuori, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Aimo Lepistö ja kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa luovuttivat kirjelmän. Sen ottivat Huittisissa vastaan kansanedustaja ja vasemmistoliiton eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Silvia Modig, ministeri Kyllösen erityisavustaja Jyri Kuusela[/h] ja puoluesihteeri Marko Varajärvi.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top