Hanski voitti Ponnahdus Pinnalle -kilpailun

Uutiset

Huittislainen Hanski eli Hanne-Reetta Ojala voitti lauantaina Turussa Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun.

Hanne-Reetta Ojala voitti Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun.

Hanne-Reetta Ojala voitti Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun.

Huittislainen Hanski eli Hanne-Reetta Ojala voitti lauantaina Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun. Loppukilpailuun oli karsiutunut kymmenen osallistujaa. Finaali käytiin Turun Messuilla.

Hanne-Reetta Ojala esitti kisassa kappaleet My Heart Will Go On ja Mä annan sut pois. "Haaveilen laulajan urasta. Ponnahdus Pinnalle -kilpailun voitto tuntuu hienolta", hän kertoo.

"Voittaja erottui äänensä hyvällä soundilla ja vireellä. Lisäksi hänen esityksensä olivat läpi kisan tasaisen vahvoja ja varmoja", perusteli tuomariston edustaja, Auraviihteen Sales Manager Tommi Seikola.

Hanski-nimellä kisannut 20-vuotias Ojala osallistui kilpailuun kerätäkseen kokemuksia. Voitto oli komea kruunu kilpailulle. Hanne-Reetta Ojala opiskelee lukiossa ja soittaa harrastuksenaan alttoviulua. Hän oli taannoin vaihto-opiskelijana Japanissa.

Kahden vuoden välein järjestettävällä kilpailulla on pitkät perinteet. Siihen ovat osallistuneet muun muassa Janne TulkkiKirsi RantoMikko MäkeläinenTommi SoidinmäkiEija Kantola sekä Matti & Teppo. Kilpailun juuret juontavat vuoteen 1955.

Yksi loppukilpailun tuomareista oli Punkalaitumelta kotoisin oleva kulttuuritoimittaja, sanoittaja ja kirjailija Jukka Saarinen.

Hanne-Reetta Ojala opiskelee sastamalalaisessa Päivi Vahelan Laulukoulu Prestossa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat