Kansainvälisiä kehittäjiä suhaa Ellivuoressa

Uutiset

Joutsenten reitillä tapahtuu. Sastamalassa Hotelli Ellivuoressa on ensin romanialaisia ja sitten EU:n liha-alan kehittäjiä.

Joutsenten reitillä tapahtuu. Sastamalassa Hotelli Ellivuoressa on ensin romanialaisia ja sitten EU:n liha-alan kehittäjiä.

Romanian Leader-verkoston ja maatalousministeriön delegaatio on parhaillaan opintomatkalla tutustumassa hyviin täkäläisiin kehittämiskäytäntöihin. Lyhyessä ajassa Romanian maaseudulle on syntynyt 163 Leader-toimintaryhmää.

Heti romanialaisten perään Hotelli Ellivuoreen saapuvat EU:n liha-alan kehittäjät. Neljän EU-maan toimijat pyrkivät edistämään pientuotannon kannattavuutta uudella pientuottajille ja -jalostajille suunnatulla koulutusmateriaalilla. Tanskan suurin liha-alan college, espanjalainen tuottajajärjestö, irlantilainen kehitysyhtiö sekä Satafood ja Joutsenten reitti julkistavat Ellivuoressa sähköiset koulutusmateriaalit.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat