Sataedu: Tuhansien vaate- ja tarvikekulut eivät arkea kaikkialla

Uutiset

Ammattiin opiskelevien liitto Sakki nosti esiin koulutukseen liittyvät kustannukset. Sataedu muistuttaa, että mainitut, jopa tuhansiin euroihin nousevat vaate- ja tarvikehankinnat eivät ole arkea kaikkialla.

Ammattiin opiskelevien liitto Sakki nosti esiin koulutukseen liittyvät kustannukset.

Sataedu muistuttaa, että mainitut, jopa tuhansiin euroihin nousevat vaate- ja tarvikehankinnat eivät ole arkea kaikkialla.

Niin ammatillista perustutkintoa kuin lukio-opintoja suorittavat nuoret joutuvat hankkimaan opiskeluun liittyvät oppikirjat. Molemmissa tapauksissa ainakin osa kustannuksista säästyy yleistyneen kirjojen kierrätyksen ansiosta.

Ammatillisen koulutuksen järjestäjä hankkii opiskelijan koulutuksessa tarvitsemat suojavaatteet ja -välineet. Sataedussa muut tarpeelliset varusteet ja välineet hankitaan siten, että opiskelijan osuudeksi tulee puolet kustannuksista. Opintojen päätyttyä opiskelija saa hankkimansa työkalut omakseen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat