Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kylien neuvottelukunta tulossa Huittisiin – mutta ei vielä

Uutiset

Huittisissa on valmisteltu kylien neuvottelukunnan perustamista keskustan valtuustoryhmän aloitteen pohjalta. Päätöksiä tehtäneen, kun kuntalain uudistus on valmistunut.

Huittisissa on valmisteltu kylien neuvottelukunnan perustamista. Päätöksiä tehtäneen, kun kuntalain uudistus on valmistunut.

Valtuustoaloitteen kylien neuvottelukunnan perustamisesta jätti keväällä keskustan valtuustoryhmä. Aloitteessa todetaan, että "kuntauudistuksen kynnyksellä on syytä ottaa huomioon Huittisissakin vahva kylätoiminta ja kyläyhdistykset".

Keskustan valtuustoryhmä esitti yhden, hyvin organioidun neuvottelukunnan perustamista mahdollisimman pian. Neuvottelukuntaan ehdotettiin valittavaksi jokaisesta kylästä yksi tai useampi edustaja erikseen sovittavalla tavalla.

Osana kuntarakenneuudistusta on uuden kuntalain tarkoitus astua voimaan vuoden 2015 alussa. Hallintojohtaja ehdottaa maanantaina kokoontuvalle Huittisten kaupunginhallitukselle, että valtuustoaloite käsitellään kuntalain uudistuksen valmistumisen jälkeen. Tällöin on mahdollista huomioida valmistelussa uuden kuntalain mukainen lähidemokratian kehittäminen ja kuntarakenneuudistuksen mukaiset mahdolliset kuntaliitokset.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: