ILMOITUS

Keikyäläisen Sami Parkkisen suomentama Tohtori Zivago kiinnostaa suurta yleisöä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sami Parkkinen

Kirjailija Sami Parkkinen.

Sastamalan Keikyässä asuvan kirjailija Sami Parkkisen suomentama suurmusikaali Tohtori Zivago sai torstaina ensi-iltansa Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Euroopan kantaesitys kiinnostaa suurta yleisöä, sillä siihen on myyty jo lähes 28 000 lippua.

Tohtori Zivagon tapahtumat sijoittuvat Venäjälle 1900-luvun levottomaan vallankumousaikaan. Hans Berndtssonin ohjaama musikaali perustuu venäläiskirjailija Boris Pasternakin klassikkoromaaniin. Tohtori Zivagon musiikin on säveltänyt Lucy Simon.

Kirjailija Sami Parkkinen tunnetaan esimerkiksi romaaneistaan Teo, Kauppamatkustajan syntymä ja Punainen pyörre sekä elokuvan Rare Exports dramaturgina. Sastamalassa Parkkinen muun muassa sparraa harrastajakirjoittajia. Sastamalan Opistossa pyörii kurssi Sami Parkkisen tekstiparkki, jossa työn alla on näytelmä- ja elokuvakäsikirjoituksia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top