MAINOS

Arto Satonen huolissaan Sastamalan työvoimapalveluista

Uutiset

Samuli Kinnari

Arto Satonen

Kansanedustaja Arto Satonen.

Kansanedustaja Arto Satonen (kok.) on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen työvoimapalveluiden yksilöllisen ja tehokkaan palvelun turvaamisesta Sastamalassa.

“Työvoimahallinnon palvelujen uudelleenjärjestelyt ovat keskittäneet palvelua maakunnallisiin keskuksiin. Etenkin reuna-alueilla tämä on johtanut yksilöllisen ja tehokkaan työvoimapalvelun vähenemiseen sekä paikallisen osaamisen heikentymiseen”, Arto Satonen toteaa.

Lounais-Pirkanmaan tilanteesta Arto Satonen on huolissaan. “Esimerkiksi Pirkanmaan ELY:n työvoimahallinnolla ei ole ollut osoittaa riittäviä henkilöstöresursseja Sastamalaan, entisen Lounais-Pirkanmaan työvoimatoimiston alueelle”, hän toteaa.

Elokuun työllisyyskatsauksen mukaan Punkalaitumella on maakunnan alhaisin ja sastamalassa toiseksi alhaisin työttömyysprosentti. Työttömyysaste on kuitenkin kasvanut vuodessa Sastamalassa suhteellisesti eniten. Kasvuprosentti on Sastamalassa 43, kun Pirkanmaan prosentti on 23 ja koko maan 18.

Kansanedustaja Arto Satonen kysyy, miten hallitus aikoo varmistaa, että työvoimapalvelut Sastamalassa toimivat jatkossa riittävän yksilöllisesti ja tehokkaasti.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top