MAINOS

Tuuli laantui illan mittaan – Sähkövikoja korjataan vielä keskiviikkona

Uutiset

Samuli Kinnari

Reima-myrskyksi ristitty tuuli laantui tiistai-illan aikana.

Sastamalassa oli enimmillään vailla sähköä yli 5 000 Fortumin asiakasta. Valtaosa keskijänniteverkon vaurioista saatiin korjattua puoleen yöhön mennessä. Yhtiöstä kuitenkin arvioitiin, että erityisesti Mouhijärvellä töitä tehdään yli yön ja todennäköisesti vielä aamullakin. Pienjänniteverkkojen korjaaminen jatkuu samoin vielä keskiviikkona.

Palokunnilla oli runsaasti kovasta tuulesta aiheutuneita tehtäviä, kun puita kaatui ja kattopeltejä irtosi. Satakunnan pelastuslaitoksella vahingontorjuntoja oli tiistaina yli 70, Pirkanmaan pelastuslaitoksella yksistään Sastamalassa kolmisenkymmentä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top