ILMOITUS

Nenäpäivänä Sastamalassa tehdään hullutellen hyvää

Uutiset

Samuli Kinnari

Nenäpäivä

Tehdään hullutellen hyvää! Mallia näyttävät Miikka Mäkelä ja Mervi Haapanen Sastamalan Opistosta.

Perjantai-iltana Vammalan torilla hullutellaan säästä huolimatta kello 18-20.

Sastamalan Opisto on kutsunut hyvän asian puolesta mukaan monta yhteistyökumppania ja luvassa on punanenäilyä, jolla kerätään varoja hyviin tarkoituksiin.

“Sinne tulee VaLePan pelaajia”, paljastaa Mervi Haapanen. “Aino Havukainen ja Sami Toivonen ovat myös mukana”, jatkaa Miikka Mäkelä. Lentopalloilijoita ja kirjailijapariskuntaa voi pienen maksun edestä haastaa vaikkapa viestihyppyyn, golfpallojen heittoon tai mölkyn peluuseen. MotoriikkaMiikalta puolestaan voi ostaa ilmeitä. Luvassa on myös jonglöörausta, nenäkuulailua ja satuja.

Yllätyksiäkin on tiedossa. “Saattaa olla, että lunta sataa äkillinen kasa – mutta se ei tietenkään ole meidän käsissä eikä nenissä!” lohkaisee Miikka Mäkelä.

Entä mitä ovat Nenäpäivän hyvät kohteet, joihin varoja kerätään? “Ne ovat kehitysyhteistyötä tekeviä suomalaisia yhdistyksiä, joille kerätyt rahat tasaisesti jaetaan”, kertoo Mervi Haapanen.

Jos ei pääse paikanpäälle nenäilemään, voi myös tehdä Nenäpäivälahjoituksen netissä MotoriikkaMiikan tiimille, joka toimii yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa.

“Nenäpäivä on ollut jo niin monta kertaa, että pitää olla myös Sastamalassa”, Mervi Haapanen sanoo.

NENÄPÄIVÄ | Lahjoita MotoriikkaMiikan tiimille

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top