MAINOS

Karkun kirkko 100 vuotta – Piispa Kalliala saarnaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Karkun kirkko

Karkun kirkko.

Sastamalassa Karkun kirkon 100-vuotisjuhlia vietetään sunnuntaina.

Kello 10 alkavassa juhlajumalanpalveluksessa saarnaa piispa Kaarlo Kalliala ja liturgiasta vastaa kirkkoherra Ari Paavilainen. Avustajina ovat Karkun vt. kappalainen Reijo Ylimys ja rovasti Arto Jaatinen.

Jumalanpalveluksen jälkeen Karkun pappilassa nautitaan kirkkokahvit. Nähtävänä on dokumentteja ja dvd-tallenne kirkon vaiheista.

Juhlat jatkuvat Karkun kirkossa kello 13. Lääninrovasti Simo Laitila ja kirkkoherra Ari Paavilainen esittävät tervehdykset. Karkun koulun lapset laulavat. Kirkon historiikin havaintoon ja tarinaan tukeutuen on ohjannut [h]Urpo Vuorenoja. Mukana esityksessä ovat muun muassa Pohjan Pojjaat, Karkun kamari, Jorma Bäckman ja Arto Jaatinen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top