ILMOITUS

Vihreiden Bland: Rakenteet eivät kiinnosta ihmisiä, vaan hyvä ja tarkoituksenmukainen hoito

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan vihreiden piirihallituksen syyskokouksen yhteydessä järjestettiin keskustelutilaisuus kuntarakenteen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksista.

Puolueen huittislainen varapuheenjohtaja Anne Bland korosti, etteivät ihmisiä kiinnosta rakenteet, vaan se, että he saavat tarkoituksenmukaista ja hyvää hoitoa mahdollisimman nopeasti.

“Yksikanavainen rahoitusmalli on myös kuntalaisten mahdollisuus. Kuntalaisilta voidaan ja pitää ehdottomasti kysyä, millaisia palveluita juuri täällä meillä tarvitaan”, Bland sanoi.

Anne Bland näkee, että yksikanavaisessa rahoitusmallissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden toteuttamisessa mahdollisuus on myös pienillä ja keskisuurilla sekä ennen kaikkea yhteiskunnallisilla yrityksillä. “Tällä hetkellä huutava vääryys on se, että kun ei osata eikä haluta kilpailuttaa pitkänäköisesti, sairastumisestamme ja hoivastamme koituvat voitot karkaavat veroparatiiseihin, eivät omien palveluidemme parantamiseksi tai hyvinvointiamme palveleviksi”, Bland totesi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top