MAINOS

Ilmari Nurmista esitetään eduskuntavaaliehdokkaaksi – Tukea myös Pirkanmaan suurimmalta demariyhdistykseltä

Uutiset

Samuli Kinnari

Ilmari Nurminen

Ilmari Nurminen.

Sastamalalaisen Ilmari Nurmisen eduskuntavaaliehdokkuus on jo saanut tukea Vammalasta ja Tampereelta. Sosialidemokraattien paikallisyhdistykset tekevät vuoden 2015 eduskuntavaaliehdokkaista esityksiä loppuvuoden aikana.

“Sain Vammalan sosialidemokraateilta yksimielisen luottamuksen tähän ponnistukseen. Sastamalan muut demariyhdistykset käsittelevät asiaa syyskokouksissaan lähiviikkoina. Tähän mennessä tukea on myös tullut Pirkanmaan suurimmalta demariyhdistykseltä Tampereen Toveriseuralta”, kertoo Ilmari Nurminen.

Eduskuntavaaleissa Ilmari Nurminen haluaa nostaa esille sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä yksinäistyyteen ja syrjäytymiseen liittyviä teemoja. “Ehdokkaana haluan tuoda esille oikeudenmukaiset sosiaali- ja terveyspalvelut. Haluan myös nostaa esille yksinäisyys- ja syrjäytymiskehityksen sekä puolustaa heitä, jotka puhuvat kaikkein hiljaisimmin. Olen myös pyrkinyt puolustamaan arvokasta vanhuutta rahapussiin katsomatta ja tätä linjaa aion jatkaa myös valtakunnallisesti”, hän sanoo.

Sparrausapua Ilmari Nurminen saa kahdelta entiseltä kansanedustajalta. “Mentorina toimii entinen kansanedustaja Arja Ojala Tampereelta. Entinen paikkakuntalainen kansanedustaja Timo Rooskin on luvannut viitoittaa eteenpäin”, Nurminen kertoo.

Ilmari Nurminen toimii Sastamalassa kaupungin ja seurakunnan luottamustehtävissä. Hän on kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja ja henkilöstöjaoston puheenjohtaja sekä kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen. Nurminen on myös Pirkanmaan maakuntahallituksen jäsen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top