Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalan kaupunginhallituksessa tiukka uimahalliäänestys

Uutiset

Maanantaina Sastamalan kaupunginhallitus nuiji pöytään esityksensä ensi vuoden talousarvioksi ja vuosien 2014-2017 taloussuunnitelmaksi. Hallitus pääsi äänestämään useita kertoja, muun muassa investointiosassa uimahallista.

Maanantaina Sastamalan kaupunginhallitus nuiji pöytään esityksensä ensi vuoden talousarvioksi ja vuosien 2014-2017 taloussuunnitelmaksi.

Hallitus pääsi äänestämään useita kertoja, muun muassa investointiosassa uimahallista. Sosialidemokraattien Ilmari Nurminen ehdotti, että vuodelle 2016 varataan uimahallityöryhmän ehdotuksen mukaisesti miljoona euroa osakepääomaa varten uimahalliyhtiön perustamiseksi. Nurmisen ehdotus hävisi äänestyksen täpärästi 7-6.

Kaupunginvaltuusto päättää talousarviosta ja -suunnitelmasta 16. joulukuuta.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top