ILMOITUS

Teknikumin omistuspohjassa merkittäviä muutoksia

Uutiset

Samuli Kinnari

Merkittävän omistusjärjestelyn myötä Teknikum-konsernin omistuspohjasta on muuttunut yli 40 prosenttia.

Uusiksi omistajiksi tulivat osa hallituksen jäsenistä ja yhtiön avainhenkilöistä sekä muina sijoittajina Eläke-Fennia, Essa Invest ja Hannu Syrjälä. Omistusjärjestelyn jälkeen hallituksen jäseninä ovat puheenjohtaja Mauri Palvi, Pekka Korpela, Jukka Korpela ja Harri Ojala. Tämän osakekaupan jälkeen kaikki hallituksen jäsenet ovat yhtiön osakkaita. Vanhoina omistajina jatkavat enemmistön omistava konsernin perustajasuku Korpela sekä Aatto Prihti.

Muutoksella ei ole vaikutusta Teknikum-konsernin liiketoimintaan ja omistajat näkevät myönteisenä, että yhtiö jatkaa itsenäisenä toimijana.

Uudet yrityskaupat mahdollisia

Toimitusjohtaja Juha Martikainen näkee muutoksessä paljon hyvää. “Päätetty omistuspohja on harkittu ja perusteltu konsernin jatkon kannalta, sillä mukana on polymeerialalla erittäin kokenut toimiva johto ja hallitusjäsenillämme on vahvaa liiketoiminnallista osaamista”, hän sanoo. “Kun omistajat ovat sitoutuneet laittamaan kasvustrategian käytännön teoiksi, kilpailukykymme vahvistuu entisestään ja yhtiötä on tarkoitus kasvattaa. Myös uudet yrityskaupat ovat mahdollisia”, Martikainen toteaa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top