MAINOS

Hyiseen Kärppälänjokeen suistuneen pelastaneet palkittiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan pelastuslaitos on muistanut onnettomuustilanteissa neuvokkaasti toimineita kansalaisia.

Huhtikuun 6. päivä vuonna 2012 Sastamalassa henkilöauto ohitti linja-autoa, mutta ohitus epäonnistui ja auto ajautui Kärppälänjokeen. Linja-autossa matkustajana ollut Ari Asplund meni hyiseen veteen auttamaan kuljettajaa, joka oli jäänyt turvavöihin kiinni. Asplund piti miehen päätä veden pinnalla, kunnes mukana auttamassa ollut Juha Mäkelä toi puukon, jolla he saivat turvavyön poikki ja kuljettajan turvallisesti rannalle.

Kahvitilaisuuteen Tampereen keskuspaloasemalle oli kutsuttu yhteensä kaksitoista onnettomuustilanteissa auttanutta. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että kaikkia onnettomuuksissa hyvin toimineita kansalaisia ei pelastuslaitos pysty huomioimaan, sillä usein onnettomuuksissa toimineet eivät itse ilmoittaudu pelastuslaitokselle. Nyt paikalle kutsutut olivat pelastuslaitoksen tilannetta johtaneiden pelastusviranomaisten ja aktiivisten kansalaisten ehdottamia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top