ILMOITUS

Sastamala ostamassa maata Mouhijärveltä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaupunki on ostamassa maata Sastamalan Mouhijärvellä Rienilästä ja Mustianojalta.

Rienilästä kaupunki on neuvotellut yhteensä noin 4,7 hehtaarin suuruisen maa-alueen ostamisesta. Kauppahinnaksi on sovittu 77 200 euroa. Hinta muodostuu pellon hinnasta 2 euroa neliöltä ja metsän maapohjan arvosta 50 senttiä neliöltä lisättynä puuston arvolla noin 4 500 euroa. Alue rajoittuu sekä pohjoisessa että etelässä kaupungin aiemmin hankkimiin maa-alueisiin.

Mustianojalta kaupungille on tarjottu noin 2,4 hehtaarin määräalaa. Se muodostuu kahdesta erillisestä palstasta valtatien 11 molemmin puolin Mouhijärven liittymän tuntumassa. Neuvotteluissa hinnaksi on sovittu 25 700 euroa. Hinta muodostuu valtatien pohjoispuolen pellon hinnasta 2 euroa neliöltä, eteläpuolen pellon hinnasta euro neliöltä ja piennaralueiden hinnasta 50 senttiä neliöltä.

Kaupunginhallitus päättää maakaupoista maanantaina.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top