Martin Ylikännölle Tiedonjyvä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sikafarmari ja Sikayrittäjien puheenjohtaja Martin Ylikännö Huittisten Vampulasta on saanut Maataloustoimittajat ry:n vuoden 2013 Tiedonjyvä-palkinnon.

Perusteluissa todetaan muun muassa, että Martin Ylikännö on tuonut julkisuudessa vahvasti esille suomalaisen maanviljelijän ja erityisesti sianlihantuottajan työtä ja osallistunut monipuolisesti alalla käytävään keskusteluun. Ylikännö on myös suhtautunut myönteisesti tiedotusvälineiden työhön ja antanut lukuisia haastatteluja.

Martin Ylikännö on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Hän keskustelee ja informoi sikatuotannosta niin Facebookissa kuin Twitterissäkin.

Tiedonjyvä on Maataloustoimittajien tunnustus. Se myönnetään maatalous-, metsä- tai ruoka-alan ammattilaiselle, joka on toiminnallaan tuonut julkiseen keskusteluun uusia aineksia, osoittanut aktiivisuutta tiedottamalla alansa tapahtumista tai joka on suhtautunut myönteisesti tiedotusvälineiden tiedonhankintaan. Tiedonjyvää on jaettu vuosittain vuodesta 1976.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top