ILMOITUS

Mari Kunttu-Kaupista Yle Satakunnan päällikkö

Uutiset

Mari Kunttu-Kauppi

Mari Kunttu-Kauppi.

Yle Satakunnan päälliköksi on nimitetty Mari Kunttu-Kauppi. Hän aloittaa tehtävässä maanantaina.

Mari Kunttu-Kauppi on 44-vuotias. Hän on tullut Ylen palvelukseen vuonna 1997. Kunttu-Kauppi on toiminut tuottajana vuodesta 2002 Yle Satakunnan ja Yle Oulun toimituksissa. Viimeiset kolme vuotta hän on ollut Yle Satakunnan uutispäällikkö.

“Yle Satakunnalla on vahva asema satakuntalaisessa mediakentässä. Satakunnan Radio on säilyttänyt asemansa alueensa kuunnelluimpana kanavana kovassa kilpailutilanteessa. Yle Satakunta haluaa olla omalla tavallaan vaikuttamassa maakunnan ilmapiiriin, Satakunta tarvitsee nyt avointa keskustelua, innovatiivista ja tulevaisuuteen tähtäävää otetta”, sanoo Mari Kunttu-Kauppi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top