MAINOS

Äänestys: Sastamalan seurakunta selvittää johtokuntien muuttamista työryhmiksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Mahdollista johtokuntien muuttamista työryhmiksi ryhdytään valmistelemaan Sastamalan seurakunnassa.

Päätös valmistelun aloittamisesta syntyi äänin 11-1. Puheenjohtaja, kirkkoherra Ari Paavilaisen esitystä kannattivat hänen lisäkseen Hannu Toivonen, Jorma Koivuniemi[/h], Pertti Brander, Jenni Dörig, Helena Heikkilä, Ulpu Hukkanen, Pirkko Lahtinen, Ilmari Nurminen, Jaakko Pirttikoski ja Tarmo Seppä. Valmistelun aloittamista vastusti Irmeli Kulonpää.

Sastamalassa johtokuntien muodostaminen on koettu hankalaksi kappeliseurakuntien suuren määrän vuoksi. Johtokuntiin ei välttämättä ole saatu työalasta innostuneita ja asiantuntemusta omaavia jäseniä, mikä on näkynyt poissaoloina kokouksista ja jopa vaikeuksina saada kokouksia päätösvaltaisiksi. Työryhmät voivat toimia vapaammin, koska niiden työskentelyä ei ole johtosäännöllä määrätty.

Valmistelussa selvitetään myös nykyisen johtokuntamallin kehittämistä. Asiaa valmistelemaan nimettiin työryhmä, johon kuuluvat Suvi Sianoja, Hannu Toivonen, Pirkko Esko, Pentti Lahtinen, Irmeli Kulonpää, talouspäällikkö Raimo Kemppi ja koollekutsujana kirkkoherra Ari Paavilainen.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top