MAINOS

Sastamala tutuksi Turun Kirjamessuilla

Uutiset

Samuli Kinnari

Tänä syksynä Sastamala on Turun kansainvälisten Kirjamessujen toinen pääteema. Toinen on Ranska.

“Odotukset syksyn messuja ajatellen ovat jo nyt korkealla. Yhteistyö Ranskan ja Sastamalan messutiimien kanssa on ollut innostavaa ja luovaa. Tulossa on todella omaleimaista ohjelmistoa, jossa esillä on nykykirjallisuuden kärkien lisäksi myös klassikkoja sekä poikkitaiteellisia sisältöjä”, kuvailee ohjelmapäällikkö Jenni Haukio.

Sastamalan messuohjelmassa puhutaan muun muassa Mauri Kunnaxen Kiältä ja tutustutaan Herra Hakkaraiseen sekä Aino Havukaisen ja Sami Toivosen Tatuun ja Patuun. Kirjansidonta ja sen koulutus ovat myös esillä. Messuilla saatetaan nähdä jättimäinen sidottu kirjakin. Tarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi Vanhan kirjallisuuden päivän juhlaseminaari, pienoisnäytelmä ja kirjanjulkistusseminaari. Juontajana on Motoriikka-Miikkanakin tunnettu Miikka Mäkelä.

Kirjamessujen lisäksi Sastamala näkyy myös Turun Ruokamessujen puolella. Siellä pääsee tutustumaan seudun makuihin ja antimiin.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top