ILMOITUS

Ministeri oli pallomeren viimeinen

Uutiset

Samuli Kinnari

Paavo Arhinmäki Pukstaavissa

Suunnittelija Minna Honkasalo esittelee Pukstaavin näyttelyä. Suomen kirjainstituutin säätiön hallituksen jäsen ja kaupungin hallintojohtaja Hannu Nikkilä, museonjohtaja Leena Aaltonen, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen Maija-Liisa Tenhunen, kaupunginhallituksen jäsen Leena Saarela ja ministeri Paavo Arhinmäki seuraavat.

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas.) vieraili maanantaina Sastamalassa Pukstaavissa.

Ministeri tutustui museon päänäyttelyyn, kuuli tulevasta toiminnasta sekä ehti tutustua Kiljusiin ja pulahtaa viimeisenä vieraana Kiljusen herrasväen kanssa pallomereen. Kiljusten riemuläksiäisiä vietettiin Pukstaavissa juuri perjantaina.

Paavo Arhinmäkeä olivat tapaamassa museon henkilöstön lisäksi paikallisen vasemmistoliiton edustajina kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen Leena Saarela, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen Maija-Liisa Tenhunen sekä Vammalan vasemmistoliiton puheenjohtaja Kari Oksanen. Suomen kirjainstituutin säätiötä edusti hallituksen jäsen Hannu Nikkilä.

Paavo Arhinmäki Pukstaavissa

Paavo Arhinmäki Pukstaavissa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top