Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

VaLePa kahden voiton päässä finaaliotteluista

Uutiset

Vammalan Lentopallo käänsi keskiviikkoiltana välieräsarjan tasatilanteen edukseen 2-1, kun Pielaveden Sampo kaatui kotonaan 1-3.

Vammalan Lentopallo käänsi keskiviikkoiltana välieräsarjan tasatilanteen edukseen 2-1, kun Pielaveden Sampo kaatui kotonaan 1-3.

Helpolla eivät isännät vieraita päästäneet. Ratkaisua haettiin parin ja puolen tunnin ajan ja pisteitä väännettiin välillä hyvinkin tasatahtiin. Erät päättyivät 27-29, 25-27, 27-25 ja 21-25.

"Tänään syöttö toimi eilistä paremmin ja peli oli tasapainoisempaa. Myös hyppysyöttömme toimi. Fokus oli peliin hyvä. Myös Mikko Oivanen löysi tänään pelirytmin eilistä paremmin", sanoi VaLePan valmentaja Ugis Krastins.

"Aggressiivisempi syöttö oli tänään voiton avain", sanoi VaLePan Jarmo Korhonen tuoreeltaan ottelun jälkeen. Välieräsarja jatkuu Sastamalassa. "Peli laitetaan viikonloppuna poikki", ennakoi Korhonen.

Tiistai-iltana Pielaveden Sampo tasoitti sarjan tilanteeseen 1-1 kaatamalla VaLePan 3-2. Keskiviikkoillan voitto olikin VaLePalle tärkeä.

Välieristä pääsee finaaliotteluihin neljällä voitolla.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: