ILMOITUS

Hyviä peltoja Lounais-Pirkanmaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan pellot halutaan pitää yhtenäisinä. Maakuntakaavan laatimiseen liittyvässä selvityksessä laadultaan hyviksi ja yhtenäisiksi peltoalueiksi tunnistettiin kolme neljäsosaa Pirkanmaan kaikesta peltoalasta. Maankäytön suunnittelussa tavoitteena on ohjata uusi rakentaminen pääsääntöisesti näiden viljelyolosuhteiltaan hyvien peltojen ulkopuolelle ja siten turvata maataloustuotannon harjoittamiseen sopivia olosuhteita maakunnassa.

Hyvää ja yhtenäistä peltoalaa on Pirkanmaalla muun muassa lounaisosan alavilla savipohjaisilla alueilla.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top