Sastamalassa on vetyvirityksiä ilmassa

Uutiset

Vetyyn liittyviä mahdollisuuksia ei Sastamalassa ole unohdettu, vaikkei vety päivittäisissä keskusteluissa juuri viime aikoina olekaan esiintynyt. Asia kävi ilmi, kun kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen valtuutetuille esiteltiin ehdotus uudeksi elinkeino-ohjelmaksi ja maaseutuohjelman luonnos.

“Mukana on useampia yrityksiä. Kaikkea ei voi vielä paljastaa, mutta toivottavasti asia tulevaisuudessa paljastuu”, sanoi Sastamalan Seudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Mikko Nieminen vetykuvioista. Vetyhankkeen ohjausryhmässä kaupungin edustajana istuva maaseutujohtaja Katariina Pylsy yhtyi Niemisen sanomaan.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top