Sastamalan kaupunginhallitus äänesti lukio- ja kansalaisopistotyöryhmän kokoonpanosta

Uutiset

Edustajien valitseminen Saskyn alueen lukio- ja kansalaisopistotoimintaa selvittävään työryhmään vaati Sastamalan kaupunginhallituksessa äänestyksen. Kilpailevat ehdotukset olivat viranhaltijaedustajista eli kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergista ja kasvatusjohtaja Pekka Kareksesta yksimielisiä. Luottamushenkilöistä äänestyksessä olivat vastakkain kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kokoomuksen Jari Andersson ja ensimmäinen varapuheenjohtaja, keskustan Pertti Hakanen.

Keskustelun kuluessa keskustan Pauli Mäkelä ehdotti edustajiksi Malmbergia, Karesta ja Hakasta. Ehdotusta kannattivat keskustan Taina Niemi ja perussuomalaisten Aatto Liukko-Sipi.

Kokoomuksen Päivi Pelttari ehdotti, että edustajiksi nimetään Malmberg, Kares ja Andersson. Ehdotusta kannattivat kokoomuksen Marko Suoniemi ja vasemmistoliiton Leena Saarela sekä sosialidemokraattien Jenni Jokinen ja Ilmari Nurminen.

Nimenhuutoäänestyksessä Päivi Pelttarin ehdotus voitti 8-5. Pelttarin ehdotuksen puolesta äänestivät hänen lisäkseen Jari Andersson, Jenni Jokinen, kokoomuksen Taru Kaaja, Ilmari Nurminen, kristillisdemokraattien Jukka-Pekka Selin ja Marko Suoniemi. Pauli Mäkelä sai tuekseen Aatto Liukko-Sipin, Taina Niemen, perussuomalaisten Maire Villon ja Pertti Hakasen.

Sastamalan koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus on esittänyt jäsenkunnille, että ne nimeäisivät 2-3 edustajaa työryhmään, jonka tehtävä olisi selvittää edellytykset siirtää Saskyn toiminta-alueella lukioiden ja kansalaisopistojen toiminta Saskyyn.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top