ILMOITUS

Uudistuvassa Sastamalan seudun museossa avautuu Olotila

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan seudun museossa aukeaa uusi Olotila. Se on paikka tarinoille, muistoille ja kertomuksille elämästä tällä seudulla ennen ja nyt. Olotilassa voi jakaa omia arkisia kokemuksia ja esimerkiksi lempiruokiin, kotiin tai koulunkäyntiin liittyviä muistoja.

Olotilan avajaisissa lauantaina kello 17 museon väki kertoo museon uudistamisesta ja tulevista tapahtumista. Armi Hohko tarinoi tyrvään kielellä. Kahvipannukin on kuumana. Ilta jatkuu kello 18-21 Museoiden yön ohjelmalla. Erkki Tuominen kertoo, miten kotiseutu näkyy exlibristen symboliikassa, nuorten Samaa katua -hanke esittäytyy ja kaikenikäiset voivat osallistua Runosoppaa ja reseptejä -työpajaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top