ILMOITUS

Vammalan rivitalopalo: Kahta omakotitaloa yritetty sytyttää samana yönä

Uutiset

Samuli Kinnari

Viime viikon tiistain vastaisena yönä Sastamalassa Urheilukadulla rivitalo vaurioitui pahoin tulipalossa. Tutkinnan yhteydessä samalla alueella on kahden omakotitalon ympäristöstä löytynyt viitteitä, että niitä olisi yritetty sytyttää. Kiinteistöille ei ole kuitenkaan aiheutunut vahinkoa. Lisäksi kolmannen omakotitalon autotallissa olleen auton sisustaa oli poltettu.

Poliisi kaipaa havaintoja Sastamalan Vammalassa Sastamalan kaupunginosassa erityisesti Urheilukadun ja Välikadun alueella tiistain 6. toukokuuta vastaisena yönä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Tiedot pyydetään ilmoittamaan joko puhelinnumeroon 0295 415027 tai sähköpostilla rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi(a)poliisi.fi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top