MAINOS

Kokemäenjoki-päivät kolmessa kaupungissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Keikyän kotiseutumuseo

Viime vuonna Kokemäenjoki-päivillä Keikyän kotiseutumuseossa oli esillä valokuvia ja lehtileikkeitä Reijo Jalon (oikealla) kotiarkistosta. Vasemmalla Keikyän museo- ja kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Heli Vinha.

Tänä kesänä Kokemäenjoki-päivien tapahtumia on Huittisissa, Kokemäellä ja Harjavallassa. Ryhmä aikaisempina vuosina järjestelyissä mukana olleita on tarttunut toimeen vapaaehtoispohjalta. Huittinen, Kokemäki ja Harjavalta tukevat tapahtumaa taloudellisesti.

Kokemäenjoki-päivät järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tarjonnassa on esimerkiksi Hullun miehen markkinat Huittisissa ja melontaretki Kokemäellä. Tähän mennessä mukaan on ilmoitettu toistakymmentä tapahtumaa.

Kahtena edellisenä vuonna Kokemäenjoki-päivien taustalla oli EU-rahoitteinen hanke, jota hallinnoi Kokemäki. Huittisten ja Harjavallan lisäksi mukana olivat myös Sastamala ja Hämeenkyrö. Hanketta rahoittivat Leader-ryhmät Karhuseutu ja Joutsentenreitti.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top