MAINOS

Rattijuoppo ajoi valtatieltä 12 Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa valtatiellä 12 Ellivuoren risteyksestä Nokian suuntaan sattui ulosajo varhain tiistaina. Hälytys pelastuslaitokselle tuli noin kello 03.20.

Vammalan suunnasta ajanut henkilöauto oli Keihäsen huoltoaseman jälkeen suistunut kyljelleen ojan pohjalle. Vuonna -73 syntynyt mies oli yksin liikkeellä. Hän sai lieviä vammoja. Kuljettaja vietiin ambulanssilla Tampereen yliopistollisen sairaalaan ensiapuun tarkastukseen. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

Palokunta joutui jonkin aikaa tekemään töitä, jotta kuljettaja saatiin ulos autosta. Valtatien liikenne oli tunnin verran poikki, koska tiellä oli pelastusajoneuvoja. Pelastus- ja raivaustöiden ajan poliisi ohjasi liikenteen kiertotielle Kärppälän kautta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top