Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Asiakkaiden vaatteita jopa hävinnyt – Sotesin pesulasopimus aiotaan irtisanoa

Uutiset

Muun muassa vanhainkotien ja asumispalveluyksiköiden asiakkaiden vaatteiden pesulapalveluissa on ilmennyt runsaasti puutteita ja pesula ei ole antanut reklamaatioon edellytettyä vastausta. Vaatteita on jopa kadonnut.

Sotesin asiakkaiden vaatteiden pesulapalveluissa on ilmennyt runsaasti erilaisia puutteita ja pesula ei ole antanut reklamaatioon edellytettyä vastausta.

Purettava sopimus koskee sotainvalidien, vanhainkotien ja eri asumispalveluyksiköiden asiakkaiden vaatteiden pesulapalveluja. Ongelmia on ollut palvelun toimituksessa ja laadussa. Lisäksi asiakkaiden vaatteita on kadonnut. Reklamaatioissa on edellytetty palvelun puutteiden korjaamista ja puutteista aiheutuneiden lisäkustannusten korvaamista.

Pesulapalveluista on tehty kirjalliset reklamaatiot 9.8.2013, 19.8.2013 ja 19.3.2014. Viimeisimpään on pyydetty vastausta 26.4.2014 mennessä, mutta sitä ei ole saatu.

Sosiaali- ja terveyslautakunnalle esitetään sopimuksen purkamista sopimusvelvoiterikkomusten perusteella sekä vahingonkorvausten vaatimista. Sopimus päättyisi 30. kesäkuuta ja sen jälkeisestä palvelun tuottamisesta sovittaisiin väliaikainen järjestely eri pesuloiden kanssa.

Kiistanalainen sopimus on solmittu ajalle 1.1.2013-31.12.2016.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: