Köyliön Reijo Siltala vahvoilla Kokemäen kaupunginjohtajaksi

Uutiset

Kokemäen uudeksi kaupunginjohtajaksi on nousemassa Köyliön hallintojohtaja Reijo Siltala.

Esityksen kaupunginvaltuustolle tekee maanantaina kokoontuva kaupunginhallitus. Väistyvä kaupunginjohtaja Markus Ojakoski ehdottaa FT, KM Reijo Siltalan valitsemista virkaan 15. elokuuta alkaen. Samasta päivästä lukien Ojakoskelle myönnettäisiin ero.

Kokemäen kaupunginjohtajan virkaa hakivat Siltalan lisäksi Olli Forstén, Raimo Laaksonen, Toni K. Laine, Pekka Määttänen ja Satu Sarin. Kaikki haastateltiin ja lisäksi muutaman henkilön kanssa on käyty keskusteluja suostumuksesta virkaan nimittämiseen. Haastatelluista Laine, Sarin ja Siltala kävivät henkilö- ja soveltuvuusarvioinnissa.

Kokonaisarvioinnin perusteella Reijo Siltala on ansioitunein hakija.

Kokemäen nykyinen kaupunginjohtaja Markus Ojakoski siirtyy konsulttitoimiston palvelukseen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top