MAINOS

Humalainen veneilijä sai jalat alleen Punkalaitumella

Uutiset

Samuli Kinnari

Pienehköllä perämoottorilla varustettu soutuvene ajautui kivelle Punkalaitumen Vehkajärvellä Läntisen rantatien suunnalla torstain vastaisena yönä puoli yhden jälkeen. Veneilijän luultiin pudonneen veneestä, mutta pelastushenkilöstö löysi hänet veneen pohjalta makaamasta.

Vuonna 1952 syntynyt mies puhalsi alkometriin 1,96 promillea. Mies lähti juoksemaan karkuun, kun häntä oltiin siirtämässä ambulanssista poliisiautoon, mutta jäi kuitenkin kiinni. Kiinniottoa mies vastusti vastaan haraamalla.

Mies toimitettiin Tampereen poliisiasemalle säilöön. Palokunta hinasi veneen rantaan.

Uutinen päivitetty lisätiedoilla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top