Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Huittinen hakee miljoonasäästöä

Uutiset

Kaupunginhallitus saa Huittisissa pureksittavakseen talouden sopeuttamisohjelman. Taloutta rassaavat erityisesti verotulojen pieni kasvuennuste, valtionosuuksien väheneminen ja mittavat investointitarpeet.

Kaupunginhallitus saa maanantaina Huittisissa pureksittavakseen talouden sopeuttamisohjelman, jolla tavoitellaan noin miljoonan euron säästöjä.

Talouden näkymät ovat synkät. Verotulojen kasvuennuste on erittäin pieni. Ensi vuoden alusta voimaan tuleva valtionosuusuudistus vähentää tämän hetken tiedon mukaan kaupungin valtionosuuksia noin 1,9 miljoonaa. Lisäksi mittavat investointitarpeet rasittavat taloutta.

Huittisten taseessa oli vuodenvaihteessa noin 7,4 miljoonaa ylijäämää. Se on kuitenkin kuihtumassa noin 2,5 miljoonaan vuoteen 2016 mennessä. Kaupunki on jo tehnyt kahtena peräkkäisenä vuonna alijäämäisen tilinpäätöksen ja kuluvan vuoden talousarvio on niin ikään negatiivinen.

Irtisanomisiin Huittisissa ei olla menossa eikä lomautuksiakaan ainakaan toistaiseksi suunnitella. Lomautuksia harkitaan uudelleen ensi vuodelle, jos pehmeämmät keinot ja rakenteelliset uudistukset eivät pure.

Säästöjä haetaan yhteensä 870 000 – 1 025 000 euroa.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: