Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Ilola äänestytti Sastamalan kaupunginhallitusta – Henkilöstö toivoo vaihtoehtoa jäädä entisen palvelukseen

Uutiset

Valtuuston hyväksyttyä järjestelyn saa kaupungin edustaja Ilolan kiinteistöhallituksessa ohjeen, että kuntayhtymän ja Palvelukoti Ilola Oy:n välinen vuokrasopimus tulee hyväksyä.

Sastamalan kaupunginhallitus esittää äänin 7-5 ja yksi tyhjä Palvelukoti Ilolan toiminnan siirtämistä perustettavalle Palvelukoti Ilola Oy:lle.

Kaupunginhallitus sai tiedoksi Palvelukoti Ilolan henkilöstön kirjeen. Työntekijät toivovat myös vaihtoehtoa jäädä entisen työnantajan palvelukseen.

"Pyytäisimme, että siirtyminen yksityisen toimijan palvelukseen perustuisi vapaaehtoisuuteen, sillä osalle henkilökuntaa siirtyminen toisi mittavia heikennyksiä eläkeasioissa, palkkauksessa sekä vuosilomissa", todetaan kirjeessä.

Taina Niemi (kesk.) esitti Leena Saarelan (vas.) ja Jenni Jokisen (sd.) kannattamana, että Palvelukoti ilolaa ei vuokrata yksityiselle palveluntuottajalle, vaan toimintaa jatketaan kaupungin omana toimintana. Äänestyksessä he saivat tuekseen Aatto Salon (sd.) ja Maire Villon (ps.). Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksen kannalla olivat Pertti Hakanen (kesk.), Aatto Liukko-Sipi (ps.), Pauli Mäkelä (kesk.), Päivi Pelttari (kok.), Jukka-Pekka Selin (kd.), Marko Suoniemi (kok.) ja Jari Andersson (kok.). Taru Kaaja (kok.) äänesti tyhjää.

Kaupunginhallitus päätti kaupunginjohtajan esityksestä lisäksi ohjeistaa kaupungin edustajaa Ilolan kiinteistöhallituksessa, että kuntayhtymän ja Palvelukoti Ilola Oy:n välinen vuokrasopimus tulee hyväksyä. Ohjeen edellytyksenä on, että Sastamalan kaupunginvaltuusto kokouksessaan maanantaina 23. kesäkuuta hyväksyy Ilolan järjestelyt. Taina Niemi esitti, että ohjetta ei anneta. Ehdotus kuitenkin raukesi kannattamattomana.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: