Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Monenlaisia juhannuskuskeja Huittisissa, Kokemäellä, Säkylässä ja Harjavallassa

Uutiset

Liikenteessä törttöily eri muodoissaan työllisti poliisia juhannuksena Huittisissa, Kokemäellä, Säkylässä ja Harjavallassa.

Liikenteessä törttöily työllisti poliisia juhannuksena Huittisissa, Kokemäellä, Säkylässä ja Harjavallassa.

Varhain juhannuspäivänä kello 04.30 Säkylän Rantatiellä Iso-Vimmassa ulkomaalaistaustainen mies ajoi vastaantulevien kaistan yli päin mäntyä. Poliisin alkometriin hän puhalsi vajaa tunti myöhemmin 2,37 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Samana yönä kello 03.45 poliisi pysäytti Köyliöntiellä Kokemäen suuntaan ajaneen auton. Ratissa ollut mies puhalsi 2,26 promillea. Hänet kuljetettiin Kokemäen poliisiasemalle tarkuusalkometrikokeeseen. Sen jälkeen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Myöhään juhannusaaton iltana kello 23.55 Huittisissa poliisipartio tarkasti Kappelikujalta torin grillikioskin eteen ajaneen henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Paikkakuntalaisella nuorella miehellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,33 mg/l. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja tarkkuusalkometrikokeen jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Varhain juhannusaattona aamukahden aikaan Kokemäellä Risteentiellä kaahasi paikkakuntalainen vuonna -94 syntynyt mies. Hän ajoi kuudenkympin alueella nopeudella 111 km/h. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Myöhään torstai-iltana kello 23.10 poliisille ilmoitettiin Kokemäellä Sonnilantien ja Voimakadun risteyksessä ojaan ajaneesta autosta, jonka kuljettaja vaikuttaa humalaiselta. Poliisi tapasi paikalta ratin takaa entuudestaan tutun miehen. Tämä kieltäytyi puhaltamasta alkometriin, koska ei mielestään ollut autoa ajanut. Hänet otettiin kuitenkin todistajan kertomuksen perusteella kiinni. Miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta.

Torstaina aamupäivällä kymmenen aikaan Harjavallassa Pohjoisrannantiellä ajoi mies puhallusratsiasta pysähtymättä läpi. Mies hylkäsi henkilöauton ja löytyi hetkeä myöhemmin Kokemäenjoen rantakoivikosta itsensä loukanneena. Hän puhalsi 1,89 promillea. Miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: